Om mig

Jeg hedder Tilde Bøgild, jeg er 33 år og har fornøjelsen af at være Jordemoder, bonusmor til Victor og mor til Frida og Max

Jeg arbejder ved siden af Baby uden stress, som instruktør og underviser hos Smertefri fødsel Læs mere http://www.smertefrifoedsel.dk/719/tilde.

Jeg har siden 2010, arbejdet som jordemoder på Roskilde og Herlev føde- og svangregang, ligeledes med de kvinder der skal have lavet planlagt kejsersnit af forskellige årsager.

Jeg har igennem tiden, taget imod ca. 750 børn ved vaginal fødsel og kejsersnit og har nok haft mere end det tredobbelte gravide og deres maver i mine hænder.

Jeg er uddannet i amning og spædbørnspleje, via det spædbørnsvenlige initiativ Læs mere http://www.mama.dk/baby/amning/baby-gaar-selv-efter-brystet og har været tilknyttet Rigshospitalets barselshotel, Juliane Marie centret.  

Jeg har gennem årene forfinet teorien bag ovenstående, med en klar forståelse af, at der er ligeså mange måder at give sit barn mad på, som der er måder at føde på - og det hele hænger oftest meget tæt sammen.

Med det rette fokus, tid og viden, kan barselsperioden være en helende og opbyggende tid, i stedet for at være endnu et strabadserende forløb, oven i alt det du lige har præsteret. Det er meget vigtigt, at denne tid får ligeså meget opmærksomhed, som graviditeten og fødslen, og gøres lige så individuel som familierne bag.  

 

Som privat person og som jordemoder er jeg en fødselsnørd af den helt store kaliber.

Jeg elsker alle afkroge af hvordan vi føder vores børn og hvordan vi får startet vores liv som nye familier.

Jeg er et meget passioneret menneske, som lægger stor værdi i at møde mine medmennesker i øjenhøjde.

Jeg har en værdisætning der tager udgangspunkt i en høj faglighed, som er baseret på viden og ikke mindst jeres personlige behov.

Det vigtigste for mig er, at I som familie får den klare forståelse af, at det er jeres graviditet, fødsel og barsel, da det kan være altafgørende for et godt forløb. 

Jeg glæder mig meget til at se dig og dine.

De kærligste hilsner fra jordemoder Tilde Bøgild og Baby uden stress.